Είμαστε η Ultravision


Μία ULTRA creative agency!H Ultravision ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2007, από τους Λαζαρίδη Λάζαρο και Σερασκέρη Σάββα με στόχο να διοχετεύσει το μεράκι και τη φαντασία των ανθρώπων της, στο χώρο της έντυπης και interactive επικοινωνίας. Τα γραφεία της εταιρείας στεγάζονται επί της οδού Περικλέους 3, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο του Κιλκίς, σε ένα μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο.

Kύριο μέλημά είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, χωρίς να εννοούμε απλή διεκπεραίωση αλλά σωστή αντιμετώπιση και κατανόηση των αναγκών και των απαιτήσεών του.

Χρόνο με το χρόνο η εμπειρία μας μεγαλώνει και προσπαθούμε πλέον να δώσουμε στον πελάτη τα μέγιστα οφέλη στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρακολουθώντας από κοντά την τεχνολογία και τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης και διαφήμισης των επιχειρήσεων συμβουλεύουμε και πραγματοποιούμε αυτά που λέμε.

Σκοπός μας να χτίσουμε μια «σχέση» εμπιστοσύνης με τον πελάτη και να προσφέρουμε λύσεις σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Με μεράκι, φαντασία και με νέες υπηρεσίες προχωράμε μπροστά πάντα μαζί με τους πελάτες μας.

Ιδρυτής / Executive Manager


Λαζαρίδης ΛάζαροςΟ μαέστρος! Συντονίζει & οργανώνει τη διαφημιστική σας προβολή.

Ιδρυτής / Creative Manager


Σερασκέρης ΣάββαςΟ καλλιτέχνης! Δίνει ζωή στις ιδέες σας!!

Art Director / Freelancer


Παπαδημητρίου ΑνδρονίκηΕνισχύει δημιουργικά την ομάδα!

Senior Designer


Κασαπίδης ΠαναγιώτηςΤο νέο μέλος της ομάδας της ultavision!