Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες Aerial Photography αεροφωτογράφησης υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης.

Η υπηρεσία μας για Aerial Photography αεροφωτογράφηση γίνεται με τη χρήση τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων αεροσκαφών που αιωρούνται ψηλά πάνω ή κοντά στο στόχο τους, ώστε να πετύχουμε καλύτερη ποιότητα εικόνας, σε σχέση με την εικόνα που μπορούν να πετύχουν οι κλασικοί εναέριοι φωτογράφοι που μεταφέρονται με αεροσκάφη, ελικόπτερα ή παραπέντε. Επίσης, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας κινούνται με ηλεκτρισμό (μπαταρίες), είναι πολύ πιο ήσυχα σε σχέση με αυτά που κινούνται με καύσιμο και μηχανές και είναι πολύ καλύτερα για το περιβάλλον και χωρίς ρύπανση.

Ακόμα η Ultravision παρέχει υπηρεσίες εναέριας βιντεοσκόπησης Aerial video υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης για τους πελάτες μας. Τα εναέρια γυρίσματα είναι επαγγελματικά και παραδίδονται σε μορφή Full HD (υψηλής ευκρίνειας βίντεο).

Χρησιμοποιούμε την αιχμή των τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία έχουν ιδανικές προδιαγραφές και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για παρουσιάσεις ξενοδοχειακών μονάδων, ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, campings, τοπογραφικά τοπία, χώρους εργασίας, μεγάλα κτήματα, κάλυψη εκδηλώσεων κτλ.

Οι συγκεκριμένες λήψεις μπορούν να μονταριστούν με άλλες επίγειες λήψεις βίντεο, ή να χρησιμοποιηθούν από μόνες τους ως ανεξάρτητες παραγωγές.